vampire diaries special.

tänkte lägga ut lite bilder på de "populäraste" skådespelarna i vampire diaries, och skriva vad deras karektär handlar om osv. :)

Paul wesley - spelar stefan salvatore.
Han är tillsammans med Elena gilbert (i serien) och är en av de två vampyrbröderna, han har bott i staden sedan han var ung, men blev sedan vampyr och flyttade därifrån, sen kommer han tillbaka och blir kär i elena gilbert, som är skämmande likt kathrine , en gammal kärlek till både stefan salvatore och damon salvatore.



Ian sommerhalder - spelar Damon Salvatore.

Är stefan salvatores storebror, de var bästa vänner innan de blev vampyrer,
men eftersom båda hade "en affär" med cathrine (som var vampyr) när de var människor,
så har mkt svartsjuka uppstått mellan dom , och när stefan återvänder till staden så kommer damon efter honom, han blir även kär i elena gilbert sen (stefan nuvarande flickvän) och vill ha henne för sig själv, men hon älskar bara stefan.


   

Nina dobrev - spelar elena gilbert.
hon är tsm med Stefan salvatore, hennes föräldrar dog i en bilolycka där även hon var med, men hon klarade sig,
och det var typ ett mirakel att hon gjorde det, om ni vill veta varför så får ni se serien ;)
hon är skrämmande lik cathrine (som sagt). Och bor med sin bror och deras moster som tar hand om dom.


   

Steven R. Mcqueen - spelar Jeremy Gilbert.
Han är Elenas lillebror och har problem med droger efter att föräldrarna dog, han är störtkär i vicki donovan men hon är inte "kär" i honom, finns väl egentligen inte så mkt mer att berätta om honom. Han träffar senare en annan tjej som heter anna, som han sedan får reda på är vampyr... men han störs inte utav det utan vill själv vill vampyr. Men när anna får reda på att han vill bli det för han tror att vicki en gång blev vampyr (hon blev det) så vill hon inte förvandla honom.








Katerina graham - spelar Bonnie bennett
hon är bästa vän med elena gilbert och caorline forbes, hennes mormor är en häxa och senare får hon även reda på att hon är det. Hennes förföder emelie , var bästa vän med cathrine, på den tiden då. (200 år sedan ungefär, haha) hon kan många formler och kan döda vampyrer och göra så de lider...






Sara canning - spelar Jenna Sommers.
hon har vårdnaden över elena och jeremy gilbert, och är deras mammas syster. hon tycker själv inte hon är så bra på att ta hand om dom, men hon försöker i alla fall. Och är ortoligt snäll mot dom ,haha.
blir senare tsm med elena och jeremys historialärare, (kommer inte ihåg vad han heter) .
finns inte så mkt att säga om henne faktiskt...



Candice Accola - spelar  Caroline Forbes,
hon är bästa vän med Elena och Bonnie, hon tycker att elena får alla killar och försöker inte ens få dom, när hon själv försöker jätte mkt , men inte får någon. Hon blir senare kär i damon, som uttnytjar henne med att suga blod från henne ... det händer sedan en sak med henne, som hon egentligen inte vill. Som Cathrine orsakar...

 

Zach Roerig - Spelar Matt donovan.
Han är vicki donovans bror och han har varit tsm med elena, enda till hennes föräldrar dog då hon ville "vara för sig själv" och de gjorde slut. Hon har fortfarande inte kommit över Elena , och blir väldigt avundsjuk när hon blir tsm med stefan. Men senare blir han tsm med Caroline. Där är mycket problem i förhållandet men dom löser det oftast. :)



Kayla Ewell - spelar Vicki donovan.
Hon är tsm med Tyler lockwood, och syster till matt . Hon blir senare tsm med jeremy , hon drogar också, hela tiden typ... och damon biter henne flera gånger, men hon dör aldrig. Till slut blir hon vampyr ist, och stefan och elena försöker göra så hon blir "vegetarian" (om ni fattar vad jag menar?) men det går inte så bra, när hon till slut försöker döda elena, då får stefan nog och dödar henne...




Michael Trevino - spelar Tyler lockwood.
Han är tsm med vicki donovan, han är vääääldigt kaxig och uppkäftig. Han är borgmästarens son och känner väl sig stolt för det. Och han verkar skämmas för att ta hem vicki, för han är rädd att hon inte ska duga.
och hans pappa och farbror verkar vara nånting, dom är inte vampyrer, men vad är dom då?










haha, ja det blev ju ganska mkt ändå. ;) detta är då fakta för huvudrollerna eller vad man ska säga:)
hoppas ni blev nöjda, puss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0